keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Elsa esittäytyy


Kuten esittely-postauksessa mainitsin, puhun usein Elsasta, raskaudesta ja ruoasta. Nyt esittelen sen ensimmäisen asian.

Elsa tuli taloon kesällä, eikä sen jälkeen elo ole ollut enää samanlaista. Elsa on hyvin touhukas hieman alle vuoden vanha chihuahua. Ennen Elsaa en ikinä uskonut hankkivani pientä koiraa. Mielestäni tarvitsen vähintään polvenkorkuisen koiran, muuten saatan vahingossa istua vaikka sen päälle. Pieni koira tuli ja onhan se joskus jalkoihin jäänyt. Elsa oli vain niin erityisen hurmaava pieni suuri koira, täydellinen täydennys meidän perheeseen.


1. Monesti Elsan jopa epätyypillisen rohkeaa ja aktiivista luonnetta ihastellaan ja hämmästellään. Uusia ihmisiä Elsa saattaa ensin arastella, mutta toisaalta eipä hän ihmisistä muutenkaan ole kiinnostunut.

2. Meillä sanotaan useasti päivässä "Elsa osallistuu". Tämä ei ole aiheeton toteamus, sillä Elsa on hyvinkin osallistuva koira. Enemmän Elsa kotitöihin osallistuu kuin mies.

3.  Erityisen kunnostautunut Elsa on pyykinpesukoneen tyhjäämisessä. Ei sillä väliä, että yritänkö laittaa pyykkiä koneeseen vai ottaa pois, Elsa kyllä kiskoo pyykit ulos ja juoksee sitten tyytyväisenä sukka suussa ympäri asuntoa.

4. "Koira ei sitten sängyssä nuku!"-käskyä jaksoin hokea pari kuukautta. Nykyään prinsessa valtaa sängystä 1/3.

5. ...ja kuorsaa kovaan ääneen.

6. Pienessä päässään Elsa on suuri vahtikoira, jolta ei edes takapihan linnut jää huomaamatta.

7. Elsalla on suuri viehtymys pulloihin. Turha ostaa kalliita leluja, kun koira rakastaa tyhjiä muovipulloja. Myös kylppäristä varastetut shampoopullot kelpaavat.

8. Kylmälläkin säällä on ulos päästävä. Koira on kieltämättä huvittava näky, kun yrittää pitää kaikki tassut samaan aikaan irti maasta. Ainoastaan vesisateella tulee stoppi ulko-ovella.

9. Inho vesisadetta kohtaan ei tietenkään tarkoita, että vesilätäköitä kierrettäisiin. Mitä mutaisempi kuoppa, sitä parempi Elsan mielestä.

10. Elsalla oli nimi jo meille tullessa. Frozen-fanina nimi sopi minulle hyvin. Ja onhan tuo nyt aikamoinen prinsessa.

Elsaa tulee näkymään myöhemmin lisää, ainakin kuvausassarina. Elsa osallistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti